Μενού
Το καλάθι σας
Η σελίδα μας χρησιμοποιεί cookies, συνεχίζοντας αποδέχεστε την χρήση αυτών

Γεύσης-Καπνίσματος

Brand: Cook in Wood Model: BMP001.12
Πέλλετ καπνίσματος Red Wine (Κόκκινο κρασί) Barrel 700 grΤο κόκκινο κρασί είναι ένα ευγενές ποτό και η αποθήκευση του σε δρύινα βαρέλια προσδίδει το καλύτερο αποτέλεσμα.Η βελανιδιά βοηθά στην παλαίωση, αλλάζοντας τη γεύση, το χρώμα και τη γεύση του κρασιού. Όταν τελειώσει αυτή η διαδικασία εμποτι..
4,90€
Χωρίς ΦΠΑ:3,95€
Brand: Cook in Wood Model: BMP001.15
Πέλλετ καπνίσματος Whisky (Ουίσκυ) Barrel 700 grTα δρύινα βαρέλια whiskey μετατρέπονται σε ξύλα για κάπνισμα, το τέλειο συμπλήρωμα για bbq, χάρη στον άψογο συνδυασμό της δύναμης του whiskey και της ποιότητας του ξύλου βελανιδιάς.Whiskey Wood Pellets : Eνσταλάζει και ενισχύει με άρωμα whiskey τη γεύσ..
4,90€
Χωρίς ΦΠΑ:3,95€
Brand: Cook in Wood Model: BMP001.08
Πέλλετ καπνίσματος Cognac (Κονιάκ) 700 grΤο Κονιακ είναι ένα ποτό με υψηλή περιεκτικότητα σε αλκοόλ μεταξύ 36-40°, που λαμβάνεται με απόσταξη κρασιού.Ο σχεδιασμός του βασίζεται στη θέρμανση και την εξάτμιση του αλκοόλ στο κρασί και στη συνέχεια στην ανάκτηση του κονιάκ σε δρύινα βαρέλια.Για να εξασφ..
5,00€
Χωρίς ΦΠΑ:4,03€
Brand: BBQ Delight Model: BD-5005
Τα πέλλετ καπνίσματος της BBQ Delight είναι κατασκευασμένα από φυσικά ξύλο. Όταν κατασκευάζονται τα σφαιρίδια, εκκενώνεται όλος ο αέρας εντός της κυτταρικής δομής του ξύλου, συγκεντρώνοντας έτσι το ξύλο σε πολύ πυκνή μορφή, πολύ πυκνότερο από το φυσικό δέντρο. Σε σύγκριση με άλλους ενισχυτές καπνιστ..
8,90€
Χωρίς ΦΠΑ:7,18€
Brand: BBQ Delight Model: BD-5002
Τα πέλλετ καπνίσματος της BBQ Delight είναι κατασκευασμένα από φυσικά ξύλο. Όταν κατασκευάζονται τα σφαιρίδια, εκκενώνεται όλος ο αέρας εντός της κυτταρικής δομής του ξύλου, συγκεντρώνοντας έτσι το ξύλο σε πολύ πυκνή μορφή, πολύ πυκνότερο από το φυσικό δέντρο. Σε σύγκριση με άλλους ενισχυτές..
8,90€
Χωρίς ΦΠΑ:7,18€
Brand: Jack Daniels Model: BD-5001
Τα πέλλετ καπνίσματος του Jack Daniel είναι κατασκευασμένα από ξυλάνθρακα από το πραγματικό αποστακτήριο. Ο άνθρακας κονιοποιείτε, αναμιγνύεται με πριονίδι και εμποτίζεται στο ουίσκι για εβδομάδες για να κλειδώσει τη μοναδική γεύση. Τα πέλλετ καπνίσματος δίνουν μια έντονη, γλυκιά γεύση καπνο..
8,90€
Χωρίς ΦΠΑ:7,18€
Brand: Cook in Wood Model: BMGP001.17
Πέλλετ καπνίσματος Red Wine (Κόκκινο Κρασί) 2 kgΤο κόκκινο κρασί είναι ένα ευγενές ποτό και η αποθήκευση του σε δρύινα βαρέλια προσδίδει το καλύτερο αποτέλεσμα.Η βελανιδιά βοηθά στην παλαίωση, αλλάζοντας τη γεύση, το χρώμα και τη γεύση του κρασιού. Όταν τελειώσει αυτή η διαδικασία εμποτισμού, το ξύλ..
10,90€
Χωρίς ΦΠΑ:8,79€
Brand: Cook in Wood Model: BMGP001.19
Πέλλετ καπνίσματος Whiskey 2 kgTα δρύινα βαρέλια whiskey μετατρέπονται σε ξύλα για κάπνισμα, το τέλειο συμπλήρωμα για bbq, χάρη στον άψογο συνδυασμό της δύναμης του whiskey και της ποιότητας του ξύλου βελανιδιάς.Whiskey Wood Pellets : Eνσταλάζει και ενισχύει με άρωμα whiskey τη γεύση στο φαγητό, παρ..
10,90€
Χωρίς ΦΠΑ:8,79€