Μενού
Το καλάθι σας
Η σελίδα μας χρησιμοποιεί cookies, συνεχίζοντας αποδέχεστε την χρήση αυτών

Cook in Wood

Brand: Cook in Wood Model: BMP001.12
Πέλλετ καπνίσματος Red Wine (Κόκκινο κρασί) Barrel 700 grΤο κόκκινο κρασί είναι ένα ευγενές ποτό και η αποθήκευση του σε δρύινα βαρέλια προσδίδει το καλύτερο αποτέλεσμα.Η βελανιδιά βοηθά στην παλαίωση, αλλάζοντας τη γεύση, το χρώμα και τη γεύση του κρασιού. Όταν τελειώσει αυτή η διαδικασία εμποτι..
4,90€
Χωρίς ΦΠΑ:3,95€
Brand: Cook in Wood Model: BMP001.15
Πέλλετ καπνίσματος Whisky (Ουίσκυ) Barrel 700 grTα δρύινα βαρέλια whiskey μετατρέπονται σε ξύλα για κάπνισμα, το τέλειο συμπλήρωμα για bbq, χάρη στον άψογο συνδυασμό της δύναμης του whiskey και της ποιότητας του ξύλου βελανιδιάς.Whiskey Wood Pellets : Eνσταλάζει και ενισχύει με άρωμα whiskey τη γεύσ..
4,90€
Χωρίς ΦΠΑ:3,95€
Brand: Cook in Wood Model: BMP001.08
Πέλλετ καπνίσματος Cognac (Κονιάκ) 700 grΤο Κονιακ είναι ένα ποτό με υψηλή περιεκτικότητα σε αλκοόλ μεταξύ 36-40°, που λαμβάνεται με απόσταξη κρασιού.Ο σχεδιασμός του βασίζεται στη θέρμανση και την εξάτμιση του αλκοόλ στο κρασί και στη συνέχεια στην ανάκτηση του κονιάκ σε δρύινα βαρέλια.Για να εξασφ..
5,00€
Χωρίς ΦΠΑ:4,03€
Brand: Cook in Wood Model: BMGP001.17
Πέλλετ καπνίσματος Red Wine (Κόκκινο Κρασί) 2 kgΤο κόκκινο κρασί είναι ένα ευγενές ποτό και η αποθήκευση του σε δρύινα βαρέλια προσδίδει το καλύτερο αποτέλεσμα.Η βελανιδιά βοηθά στην παλαίωση, αλλάζοντας τη γεύση, το χρώμα και τη γεύση του κρασιού. Όταν τελειώσει αυτή η διαδικασία εμποτισμού, το ξύλ..
10,90€
Χωρίς ΦΠΑ:8,79€
Brand: Cook in Wood Model: BMGP001.19
Πέλλετ καπνίσματος Whiskey 2 kgTα δρύινα βαρέλια whiskey μετατρέπονται σε ξύλα για κάπνισμα, το τέλειο συμπλήρωμα για bbq, χάρη στον άψογο συνδυασμό της δύναμης του whiskey και της ποιότητας του ξύλου βελανιδιάς.Whiskey Wood Pellets : Eνσταλάζει και ενισχύει με άρωμα whiskey τη γεύση στο φαγητό, παρ..
10,90€
Χωρίς ΦΠΑ:8,79€
Εμφάνιση 1 έως 5 από 5 (1 Σελ.)